Hejsan hoppsan!

En lite skoltrött tjej har ni här! Är verkligen trött och det ska bli underbart med lov, men samtidigt kommer jag att sakna allt och allt - inte minst vårat stiliga klassnamn, SP1A :( "SP2A" blir inte samma sak, spettor forever! Hursomhelst så kommer jag sakna sönder dem alla, kommer antagligen vilja gå till skolan frivilligt några veckor innan skolan börjar.. Haha, sommarlovet har inte ens börjat och jag oroar mig för det redan?! Oboy... Klassen ska träffas och hitta på något kul efter skolavslutningen imon troligtvis, om vi kommer på något att göra som alla är ense om.. Kommer sakna dom, härligt folk hela bunten! :)

Åååååh här har vi min sötnos-kamera! :D Testade den förut idag (fick den att funka whoooaa!) och den är awesome... Fan va awesome, eller hur?! ♥ ÄNTLIGEN har jag fått köpa den jävla kameran, awesommmme.. Nu är jag redo för sommarlov! :)Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0