Said I was sent straight down from heaven

I loved the way you felt so strong
I never wanted you to leave
I wanted you to stay here holding me

My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you ♥
Kollat på "Dumpa honom!" (aka "He's just not that into you") med Helena denna kväll, måste vara den längsta romantiska komedin jag har sett... Cirka 2 timmar & 10 minuter lång, shit? Well, tur att den var bra i alla fall... Lite seg dag för övrigt, har bl.a. bowlat och det gick som det gick haha... :( Jag typ... längtar hem. Haha, typiskt att längta hem när man är på semester? De sista veckorna måste jag träffa massa folk, lite asocial sommar? Fast näää, jag har faktiskt träffat lite underbart folk, är faktiskt rätt nöjd med denna sommaren (förutom det dåliga vädret och jag hade faktiskt velat ha en bra bränna..) och den kan säkert bli en av mina bästa.. :) 

Nu ska jag dock sova, tror jag stör Helena... *hehe ops* Delar ju rum här i Danmark ;) Imorgon blir det solning, bad och kanske gym, lovely! Godnatt bloggen, ha det bra!


Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0