Godnatt bloggen!


Det kommer en dag imorgon också, måste orka med även den...

Kan någon säga åt mig att jag måste börja lägga mig i tid? Sover ju för sjutton halva dagarna annars... (lär ju vara likblek när jag kommer till skolan annars, om jag ska sova bort all soltid!) Fast idag var det rätt lugnt... har ju regnat i princip hela dagen, riktigt skitväder! Deprimerande, vaknade runt klockan två och nu har jag säkert svårt att somna.... awesome... Har fixat lite filmer tills när jag åker till Danmark (på tisdag) i alla fall, kommer inte ha internet på en vecka så vänj er med dålig uppdatering, för dåligare kommer det att bli! ;) Bryr mig inte de minsta om att fixa massa tidsinställda inlägg heller, denna bloggen kommer lätt dö ut haha.... Kommer att starta en ny sedan, senare i Augusti förhoppningsvis! Ni får helt enkelt hålla ut och tills dess får ni nöja er med en dålig uppdatering. Bättre någon uppdatering än ingen uppdatering i alla fall?

Godnatt bloggen, let's sleep!Micheliina ♥ Kommentarer
Postat av: Ida

sv; Tack detsamma! :)

2011-07-15 @ 12:01:11
URL: http://idalix.blogg.se/
Postat av: rebecca

♥Frågestund på bloggen! :)http://pitchtjejen.blogg.se/2011/july/fraga-pa-1.html#comment& ursäkta om du inte gillar att få sånt här!

2011-07-16 @ 11:45:22
URL: http://pitchtjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0