Älska mig!

"Se mig, när jag ropar på hjälp.
Hör mig, när jag söker dig med blicken.
Våga visa, att du bryr dig.
För jag lovar, även om det är svårt att se,
så är det inte svårt att älska mig."Stark film med ett stort budskap. Det hemska är att den är så realistisk, så jävla sann. Man kan knappt låta bli att fälla några tårar till denna filmen och om man lämnas helt oberörd undrar jag va fan det är för fel på den människan. Det är ju ren jävla verklighet och verkligheten är verkligen sjuk. Detta är en film alla borde se, den borde verkligen vara obligatorisk att se i alla skolor. Kanske hade fler förstått då och kanske hade mobbningen minskats? För man kan väl inte vilja någon människa som inte gjort en själv något så illa, hur hade det känts att vara anledningen till en persons självmord? Då är man ju typ delmördare, på sätt och vis...

Hur som helst så tipsar jag om denna filmen, en film som alla borde se! Såg den precis och nu har jag säkert utsmetad mascara i hela ansiktet (nja, typ.)... Filmen har som sagt verkligen ett budskap.. Här är del 1 om ni vill se den, sen är det bara att följa resten av delarna som kommer upp automatiskt.

http://www.youtube.com/watch?v=3PLj3tXXMMc&feature=relmfu
Tänk på vad ni gör och ta hand om er & andra! :)

Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0