The last message before sleeping-time..

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig, so here we go! För er som vill veta (och ni som inte vill veta) så tillbringades gårdagen (d.v.s lördag) like this:

Vakna vid cirka  klockan 12 → Hämta papi → besöka Amundön/gå med vovven → äta → film
'
Ja, ungefär sådär... :) Har suttit en stund vid datorn med, men har inte fått något gjort direkt... (like always!) Och nu är det söndag igen. Söndag med samma gamla trista stämning (även fast dagen knappt börjat). *suck* Okej, jag kanske tar tiden lite i förväg nu... Hmm, nu ska jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna, och "senare idag" bär det av till farmor, mamma & pappa ska tydligen hjälpa henne med något, och jag får hänga med (as usual..) Ähhh, det blir säkert bra. Har haft värsta släkting/familjehelgen nu, haha! På måndag får jag dock återgå till Aranäs, redovisa personporträttet på Emma i svenskan och allt annat.. awesome.. Godnatt på er! :)

förresten så börjar jag bli förkyld, och jag som har massa måste-göras-grejer i veckan.. :( *damn asså*Micheliina ♥ Kommentarer
Postat av: IOY

Jag gjorde också en :D

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2010&m=oct&d=27&h=17&mi=59

&t=YAY

&yn=Viking&c=bl&mc=2

2010-09-05 @ 14:34:03

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0