I don't care if Monday's blue, Tuesday's grey...

Tja igen! :)

*
Well, the morning of today.. Kände mig lite halvstressad redan på morgonen när jag vaknade, av någon anledning. Regnet spöade ner och det blåste hur mycket som helst, så det kanske va smart av mig att prioritera val av kläder/annat fix framför att fixa håret snyggt...det skulle förstöras tillräckligt mycket ändå.. Jaja, väl klar så har jag fem minuter på mig att dra till busshållplatsen (som förövrigt ligger 20 meter från mitt hus), rätt så god tid haha? Först när jag kommer fram till busshållplatsen så märker jag att jag glömt min väska inne.. så jag blir tvungen att springa in och hämta den där j*vla väskan, kul kul. Springer ut till busshållplatsen igen och mot förmodan så hinner jag! Great? :) Fast nää... Står på busshållplatsen, och cirka en minut innan bussen anländer så kommer en ful bil körandes förbi och ni fattar säkert vad som händer, right..? Yes, just det.. Bilen kör i en enorm vattenpöl (snarare en liten sjö mitt på vägen?) och vattnet skvätter.... på mig, såklart. Härligt? Naee... Biljävel, se dig för nästa gång... Så man var ju sådär lagom snygg när man kom till skolan... Såg i stort sett ut som att man hoppat ur duschen med kläderna på. Håret failade totalt och min morgon var en mardröm. Fast sann.. D:
***

HAHA, nog skrattat åt min sämsta-morgon-ever... *host*  Efter skolan så kollade jag skor och idrottskläder med mamma, haha! And yes, I found them! :D Nu har även jag ett par converse, så nu slipper jag gå runt i mina sommarskor.. Thanks God! (fast nae...betalde dom ju faktiskt själv..)  Jaja, nu är dom inhandlade i alla fall! ;)
Så, nu är det dags att säga god natt.. *haha* God natt, readers! ;) ♥Micheliina ♥ Kommentarer
Postat av: Mathilda

Converse!! ♥

2010-09-15 @ 00:02:37
Postat av: Not found ;)

Hej, söt blogg! :)

2010-09-15 @ 00:03:46
URL: http://sötblogg.blogg.se/
Postat av: xD

HAHA, sämsta morgonen ever! XD

2010-09-15 @ 00:04:08

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0