Anledning till en oaktiv blogg..

Hej. Jag tyckte det var lika bra att skriva ett par blogginlägg, men nej, min dator är inte tillbaka ännu. 
:(
Den har inte ens lämnats in ännu... Vi var tvugna att vänta till i fredags, då lämnade vi in den någonstans så att vi fick sparat alla filer på den... Nu på måndag ska den dock lämnas in, och den kommer att vara borta i 5 veckor..! *avlider sakta, men säkert* Ska jag vara ärlig så vet jag inte hur varken jag eller min blogg ska överleva tills dess... :( Haha, det är fan djupt deprimerande, våga inte skratta! D: *HEHE*

Sååå... då vet ni det i alla fall, och jag har alltså inte haft chansen till att blogga. Jag kommert från och med nu försöka få in åtminstone ett blogginlägg/dag, men inläggen kommer kanske inte ha lika bra kvalité. Jag har varken photoshop eller photoscape på den andra datorn (den andra datorn är dessutom typ 100 år gammal, typ..), de två programmen brukar jag använda mig rätt mycket av när jag bloggar.... men jaja, jag ska försöka, eller... jag måste ju fixa det på något sätt! ;) Ska försöka tänka positivt nu, HAHA (it won't work..).

Nej, nu ska jag inte skriva mer. Får inte ur mig något annat än detta just nu, så... lika bra det. ;)
Hejdå så länge. ♥


Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0