Wednesday, week 42

När jag får min dator tillbaka så måste jag dra igång "på riktigt" med bloggen igen.... Känns hemskt att inte kunna uppdatera åtminstone en gång/dag.. Usch, hemska tanke! När jag får tillbaka datorn ska jag försöka fixa designen, vann ju en tävling i våras (jo, jag vet... känns väldigt efterblivet att fixa med det NU..!) på Sanzils blogg! :)

Hur som helst, snabb uppdatering nu då! ;) Gjorde de sista spanskaproven idag (läsförstelse & "fri skrift") och troligen så gick läsförstelsen åt helvete. Så det hänger på "fri skrift"-uppgiften... om jag nu ens lyckas med den?! Ähhh, spanska verkar inte vara min starka sida, har ju bara fått svårare och svårare för det... :( Och nu ska det tydligen bli ÄNNU svårare..? *Oh holy God....*  Jag gör det för meritpoängen...Engelska-grammatik-test imorgon, tror att jag kan det hyffsat nu i alla fall! Bara jag som tycker att jag helt plötsligt blir bombaderad av prov & inlämningar? Okej, det kanske inte är så mycket..... Skitsamma, det måste gå bra imorgon! Wish me luck, readers! :)

Godnatt, skriver förmodligen mer imorgon. ♥


Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0