Sunday, sunday, sunday... OCH PROV IMORGON!! D:

Har geografi-prov imorgon. Känns som att det kommer gå såååå dåligt... Men när jag kollat tillbaka på bloggen om proven/inlämningarna jag gjorde i 9:an så har jag många gånger skrivit "det kommer gå så jävla dåligt på provet imorgon!" och sen så har jag fått rätt bra resultat på de proven... Lika bra att skriva det här nu, mönstret kanske inte bryts då..? ;) Jaja, hur som helst.... det LÄR inte hjälpa denna gången. Har vart sjuk hela helgen, har därför inte orkat plugga. Min mamma är dessutom kvar på sjukhuset, hon har opererats efter det där i fredags, och ja, visst har man vart orolig över det. Usch, provet kommer gå hur jävla dåligt som helst imorgon... men nu försöker jag putta in alla negativa tankar om provet här på bloggen, så jag kan tänka lite klarare! ;) *haha*  

Förresten, för er som bryr er, så har jag tillbringat i princip hela dagen hos farmor. Roligt va? Fast nää, inte direkt... Har inte fått gjort ett skit. Eller jo, just det! :) Jag har färgat ögonfransarna & ögonbrynen på mig själv med Depend Ögonfrans - & ögonbrynsfärgning. (och ja, jag kan se era careface.)Tråkig dag idag. Misslyckas med provet imorgon. Nej... nu ska jag vara positiv! Provet är nog faktiskt inte så svårt. Geografi/kartografi, kartor & sån skit, hur svårt kan det vara? Jag ska fan klara det, omöjligt nog! Och angående idag, så sög ju inte hela dagen i alla fall! Viking fixade "Misery Business" - Alice, awesome right? :)
Det gjorde typ min dag, haha! x)  Nej, nu ska jag gå och lägga mig, förbereda mig inför morgondagen med prov och allt... Godnatt, cuties! Cya..


Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0