Changed plans...

Är precis hemma från utvecklingssamtalet, det gick tydligen helt awesome! :) Inga dåliga kommentarer så långt mina öron kunde höra, haha! Hade tydligen ett VG (!?) i spanskan just nu...? Nelson måste vara smått crazy... I grundskolan kanske jag var värd ett VG med tanke på att kraven var lägre, men nu? Jag som tyckt att jag knappt fattat någonting... Yeah yeah, får väl ta det positivt! :) Min mentor fick dessutom mig att framstå som att jag var "full av energi och utan motgångar så här långt. Tar tag i pluggandet sista dagen (visserligen sant..)  p.g.a adrenalinet man får av det.. Se bara till att inte "köra in i väggen med all stress" som uppkommer då. Har stora chanser till att nå höga betyg i flera ämnen, kämpa på med samma vilja!"...  Ja du, don't ask me...? ;)

Hur som helst, det var meningen att jag inte skulle behöva sitta här vid denna tiden idag, men som rubriken säger; changed plans... Mormor har fått åka in till sjukhuset och grejen var den att hon skulle passa Corazón.. :( *poor grandma'* Men det blir shopping imorgon istället, I need some new clothes, helluu? Nu har jag en hel (eller halv..?) oplanerad dag framför mig, what to do? *suck*  Hade jag vart Lisa så hade jag antagligen satt mig och skrivit klart svenskan eller något (i alldeles för god tid..), men naaaaeh...Palla! Jag har ju faktiskt ett liv och jag tänker INTE plugga på en ledig dag som denna! :) *hihi*

Right here, right now... :
 

Ha en fortsatt bra dag, puss! ;) ♥


Micheliina ♥ Kommentarer
Postat av: lisa

HAHAHAHA jag skrev faktiskt lite på svenskan idag, INNAN jag drog till skolan (A)

2010-10-26 @ 21:59:35
URL: http://xkawaiiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0