Awesome låtval, Alice! ;)

...or don't ya think?

Jag tänkte faktiskt tanken härom dagen att om någon av idoldeltagarna sjunger en Paramore-låt så laddar jag ner den till min mobil. Lite awesome att det var just Alice som tog sig äran att framföra en av deras låtar? ;) Dessvärre så kan jag ju inte fixa låten tíll min mobil förrän jag fått min dator... *suck*

Förresten... Kommer ha tråkigaste helgen ever förmodligen.. Har två prov, ett glosförhör och några andra läxor under denna vecka... Hur mycket suger inte det på en skala? Självklart så är jag sjuk nu med, extra svårt att plugga då ju!? :(  Ska hem till Linus imorgon kväll, om allt går enligt planerna, haha! Mamma mår inte bra och har vart inne på sjukhuset ikväll. Hon och pappa var hemma ett tag, men nu har de åkt dit igen... Hoppas det inte är något allvarligt, har lite smått ont i magen över det.. :( Jaja, får väl gå & lägga mig och försöka bli frisk... Lycka till med det.. *suckGod natt på er, readers!


Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0