Thoughts of the day ~ Thursday

Ser att jag knappt skrivit om min vardag eller något på sistone... Har varken hunnit blogga så mycket eller orkat, som exempel så somnade jag vid datorn för några timmar sen, haha! Måste ju uppfattats jättebitchigt att helt plötsligt inte svara någon, så förlåt.. *hehe* Okontaktbar värre, lite kul ändå att man t.o.m somnar framför datorn, den skulle ju kunna hålla mig vaken långt in på natten i vanliga fall.. ;) Ähh, som ni förstår så är jag sjukt trött och måste sova ut, inget annat att göra! (kaffe funkar ju inte direkt..)

Torsdagen över nu i alla fall, vart en rätt seg dag.. Men den har ju haft sina ljuspunkter (dock även motsatsen också..)! ;) Haft sista teorilektionen i idrott idag(bortsett från provet då..), nästa vecka blir det gym. Ganska awesome faktiskt.. Hmm, whatever! Kom att tänka på att jag saknar "den gamla goda tiden", haha (okej, inte alla delar av "den gamla tiden"..). Blir ganska nostalgisk av att kolla på de gamla bilderna, det enda som fattas i den nya klassen (förutom att typ hälften av klassen inte trivs och vill byta? Shame on you..) är Julia & Johanna, känns då och då väldigt tomt utan dom.. :( Har blivit så jävla mycket bråk med en annan vän på sistone dessutom, usch det är fan hemskt.. Orkar inte bråka mer med henne, det räcker nu. Ordnar det sig inte "på riktigt" snart så vet jag inte vad jag gör... Pallar det inte längre bara..! Saknar därför det gamla lite, eller ganska mycket. I princip varje dag var fylld av skratt och interna skämt, haha! Men i och för sig... alla tider har sina nackdelar? Kärlek till bilden. ♥


Nej, nu ska jag sova! Måste hålla mig vaken på studiebesöket imorgon (som gör att jag inte får någon sovmorgon, f*ck you! :( ) Godnatt på er, readers! Puss, hörs imorgon..

Känslofyllt inlägg - done! [√]


Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0