Tisdagens avslutande inlägg

Inga vanliga lektioner idag, slutade vid 13:00 istället för 13:40. Härligt må jag säga! :) Att slippa spanskan är ju bland det bästa som kan hända numera.... Haha, vi var på Elektronen i Kungsbacka och umgicks lite där istället, eftersom att det tydligen är många som inte trivs i klassen...

Själv kan jag verkligen inte fatta varför de inte trivs, helskön klass ju? Men i och för sig... hade ju en väldigt grupperad klass innan SP1A, som jag egentligen inte gillade särskilt mycket har jag kommit på i efterhand, hehe.. Man var ledsen på vägen hem från balen och så, men sen gick det mesta över. När jag väl fick lära känna SP1A, speciellt efter dagen i Villeva-skogen, så var 9z så gott som glömd! Det fick mig bara att inse att jag aldrig passade in i den klassen riktigt, även om vissa personer var helsköna.. Jag saknar vissa personer som personer, men inte klassen 9z. Inte längre..

Yeah, idag så umgicks man som sagt med klassen! Vi pratade och gjorde massa övningar, kul faktiskt! För ett år sen i min gamla klass hade jag aldrig tyckt att det var "kul" med sådana saker... Man kunde helt enkelt inte vara sig själv, trivdes inte alls.. Därför gjorde det mig blyg, vilket är som bortblåst nu.. Awesome! Vi bakade till och med tårtor som vi sedan åt upp, haha! Eller ahh... det blev rester som vi beslutade oss för att ge till Anna "Boyka" Rosenbliiieum, vår kära mentor (eller nä, andra halvan av klassens mentor!). Haha, tårterna var egentligen inte särskilt goda, men hon lär väl bli glad ändå... Haha, tanken som räknas! ;)

Delades upp i tre grupper... Den vackra tårtan till höger har jag vart med och skapat, vilket mästerverk?
Vi skulle välja ett tema till tårtan och vi tog det klockrena "Insidan som räknas"... HAHA!
 
I full gång med tårtskapandet...... hehe


Det var väl min dag då! :) Fick även veta att min engelskalärare är sjukskriven denna vecka, så "engelska-talet" är uppskjutet till efter lovet, WOHOO! (det gjorde min dag tillfredsställd, HAHA ♥) Hände helt plötsligt att jag hade mycket att skriva... Ähhh awesome. 

Puss och godnatt på er, vi hörs imorgon!

Micheliina ♥ Kommentarer
Postat av: ella wi

♥åh vilken fin blogg du har! har du haft den länge? ser att du har bloggsvar.. är det sant att man måste få en inbjudan till det? skulle jag kunna få det från dig isf ;)

2010-12-16 @ 22:02:50
URL: http://ellwis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0