Sötnosen min fyller år! ♥

Här än min gullvove som fyller 1 år idag! ♥ *hihi* Tänk att han redan är så gammal ändå? Fast det förstås.... han ser mycket äldre ut nu, haha! ;)

Första bilden är tagen för någon vecka sen.. :)

Men så här liten var han dagen vi hämtade honom, gullet!

Awww... har hade vi inte haft honom många dagar! Drygt 4 månader, I think..

Erkänn bara att jag har gulligaste hunden ever, awww.... :) ♥Första bilden vi såg på honom, haha! Och jag erkänner... jag tycker att han såg 
rätt mobbad ut då.. :') Kolla, hans huvud är typ dubbelt så stort som kroppen?!  


Det var tydligen "ett under" att han överlevt, uppfödarna trodde först inte att han skulle överleva.. Han var minst i kullen, onormalt liten.. (förresten så hade han gulligaste smeknamnet ever, "Lilleman" för att han var minst, HAHA!) Nej, men helt seriöst.. Bara någon vecka efter att vi fått hem honom så fick han problem med sina ben, det var ju typ nära att vi fick avliva honom..? Tydligen något ärftligt problem som inte uppfödarna had sagt något om (eller upptäckt?)... Fan va rädd man var ett tag då, hemskt eftersom att vi fick avliva vår förra hund två år innan.. :/ Kommer inte längre ihåg hur det var innan man hade hund. Skitsamma, nu mår han bra! :)
Grattis på den fyrbenta lilla sötnöten!


Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0