Skola igen..


random pic.. ej tagen idag ;)
Skolan började idag igen, wehoo. En bra nyhet är att jag inte är SÅ efter med SO:n som jag känner mig,
en halvt dålig nyhet är att jag måste skriva och fixa massa fakta hemma till detta arbete om USA i geografi.. Hmm, jajaa.. Har liksom inte orkat plugga över lovet, men då får jag väl ta igen det nu efter, right?! Så länge jag hinner tills på fredag så är det ju lugnt... ^^ Orka stressplugga på lovet, som vissa andra *host*..

Helena fyllde år (eller rätt sagt, fyller år) idag, närmare bestämt 23.12, så hon är fortfarande lika liten.. :')
Grattis till henne i alla fall, visste inte riktigt vad man ska köpa till en snart 12-årig tjej som gillar Tokio Hotel &
Eric Saade och klär sig för det mesta i svart.. *hmm* Något förslag som man kan ge i efterskott, haha? :)
Eftersom att Helena fyllde/fyller år idag så kom det massa folk hem, det gillar vi! :) Fast på sätt och vis.... jag hann ju inte plugga på grund av det..? Okej skitsamma, besök är kul. Speciellt när Martin kommer på besök. :)

Förresten, var texten bättre/sämre såhär än i de förra inläggen? ;O I detta inlägg så skriver jag i långa rader som ni ser (första gången maybe?)! ^^  Skriv gärna vad ni tycker, vad ni tycker är "lättast" att läsa, hehe! Och på tal om bilder på skor och "ny frisyr", så vet jag för tillfället inte vart min kamera tog vägen...f*ck, typiskt..

Puss, nu ska jag kolla runt på lite bloggar, haha! ^^ See you later! ;) ♥

                                                                   
                                                                                                                 


Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0