Onsdag och Paramore i Sverige..

Nu har Paramore gjort sin spelning på Putte i Parken... Suck. Hade varit hur jävla awesome som helst att se dom igen... Men för det första skulle jag behöva pengar för att åka dit (hehh, skulle inte ha råd med den festivalen... nu i alla fall :() och för det andra någon kompis som gillar Paramore.. *hmm* Whatevaahhhh.... nu ska jag inte tjata mer om detta! Får hålla utkik efter recensioner och bilder :) Och jag har lyckats underhålla mig själv hela kvällen/natten, kom först att tänka på spelningen nu... (är man lättunderhållen så är man!)
Har kollat Jenna Marbles-videos, försökt fixa en design till nya bloggen, gett upp och fixat en ny bakgrundsbild till datorn istället, lyssnat lite musik and some other stuff! Och för att inte glömma tagit dessa "fina" bilder... (förlåt, men jag har en bad-looking-day... hehhh. Mitt hår borde tvättas, min näsa ser röd ut och jag ser likblek ut i camen av någon anledning och jag är osminkad & trött. Ok, fine?) Haha, mitt liv... ♥ Nu tänker jag sova förfan, vänder ju på dygnet :(

Godnatt sweeties!Micheliina ♥ Kommentarer
Postat av: ' Saveu ♥ - Musiken, Fobin, Livet

stackare..

2011-07-07 @ 20:02:09
URL: http://saveu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0