Dagens fråga (svar sökes!)

Okej, jag har tagit x antal bilder nu, jag är för trött för att fixa en bra bild. (Lisa tvingar mig att blogga, hon borde väl bli "min bloggmanager som säger åt mig att blogga... oops". Kissie, here I come.. hehe) Ni får nöja er med den här, jag orkar inte mer. Sååå... noll fantasi & inspiration! Så vad ska man skriva om?


Jo förresten! Kan ställa en "dagens fråga" nu då (bäst för er att ni svarar, allra mest Lisa som precis stack, dissen..)! Har ju förut sagt (eller funderat på) att jag ska färga håret rött "i höst", vilket är typ... väldigt snart. Vad tycker då ni om detta? Finns ju olika nyanser av "rött", men jag hade tänkt mig något åt det mörkare (typ lite metallic-röd)... men jag vet inte. Det är ju rätt typiskt mig att ha beslutningsångest, haha!

Tänk inte nu så mycket på frisyrerna (eller jo, ni kan ju kommentera frisyren också.. men tänk mest på färgen ^^) eller på hur fail det ser ut när mitt vanliga hår sticker ut nedanför osv.
So here we go!:

Ska jag färga håret rött, och isåfall vilken röd nyans? :) (tryck på bilderna för att de dem större!)

1-4:
5-8:
Skulle vara tacksam för svar, känner att jag är liite i behov av några åsikter :) (mest bara för att veta att alla inte tycker att det är skitfult. Jag har ibland en tendens att göra tvärtemot vad andra säger/väljer, mamma klagar ofta på det i alla fall haha :()

Nu ska jag dock sova, ska vara ännu duktigare idag och lägga mig ännu tidigare än de senaste dagarna... (22:00 är väldigt tidigt mot när jag brukar gå och lägga mig.. Hej, dåliga sovvanor?) Var nu snälla och svara på The Question of the Day, så hörs vi snart! ;) Godnatt!
Micheliina ♥ Kommentarer
Postat av: Lisa

det är inte jättestor skillnad på alla bilderna, men jag tycker iaf att du inte ska ha FÖR "skrikigt" rött... mer mörkröd/brunakrig :)

1, 4 eller 8 typ ^^ <3

2011-08-25 @ 08:06:46
URL: http://decemberundergrouund.tumblr.com
Postat av: Anonym

1 eller 3

2011-08-25 @ 15:29:02
Postat av: Charlotte Borneklint

3 Absolut!!! Det kommer passa dig perfekt!

Kram

2011-08-26 @ 07:59:23
URL: http://www.bondmoran.superblog.se
Postat av: Linnea

♥2,3,7 :-)

2011-10-10 @ 19:54:02
URL: http://ingendansparosor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0