Last weekend, had a lot of fun..

Var med de här crazy tjejerna i helgen, alltid lika roligt! ;) Måste bara tacka för helgen och säga att vi måste göra om det snart, det var awesome! Bra avslut på sommarlovet-11, kan knappt fatta att lovet redan är slut, borta, puts-väck... Ähh, det blir säkert bra i skolan (fastän jag klagat på schemat... jag överlever nog!). Har ändå saknat klassen, goa SP1A :) Eller förlåt.... nu heter vi ju SP2A (inte lika bra namn, men vi får leva med det..)

Vet att jag ser helt hög ut på första bilden (kanske på andra också?)... men det gillar vi, haha!


Jossan sov över en natt till, eftersom att inte bussarna gick till hennes place i söndags... så vi målade lite! :) Här är bilderna jag målade, en på Shakira och en på Christina Augilera (rätt gammal bild dock?). Hursomhelst  så blev jag rätt nöjd! :) Dock blev kanske inte de här bilderna på bilderna så bra, får helt enkelt lära mig att skanna in bilder...


Vad tycks? Please, något förslag på vem fan man kan teckna av? :)

Godnatt bloggen, nu ska jag sova och ladda inför skolstarten! Har t.o.m. beställt en almanacka idag, den kommer om två veckor..... awesome ;) *TAGGA-TAGGA!* Och ni som fortfarande har lov.... tyst. (The Black Eyed Peas – Shut Up) Vi är mer intelligenta och skolan satsar på oss för vi är så smarta, de är rädda att ni inte klarar lika många dagar som vi.... så é de, sådeså! ;)

Micheliina ♥ Kommentarer
Postat av: emma larsson

sv: tack så mycket! Jag köpte den på mihi.se för lite under 300:- (inkl. frakt)

2011-08-16 @ 12:47:05
URL: http://eemmaalarssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0