Svar på kommentar om header!

Lite svårare att svara på anonyma kommentarer, finns ju ingen blogg att svara till... Men då får man lägga upp ett svar här istället ;) Fick frågan om hur man ändrade header på sin blogg och jag skulle tipsa dig om att på här på designadinblogg.se, en jättebra blogg som förklarar exakt hur man ändrar saker angående sin blogg, design osv! Använde mig av den bloggen jättemycket förrut, finns nog allt du behöver veta om att ändra bloggdesigner. De förklarar väldigt grundligt och bra också så att man förstår! :) 

HÄR är en direktlänk till hur du lägger till/ändrar header på din blogg!
HÄR är en direktlänk till hur du lägger till/ändrar bakgrundsbild på din blogg!
HÄR är en direktlänk till hur du ändrar färg och "form" på din text på bloggen!
HÄR är en direktlänk till hur du får sånna här fina smileys på din blogg! -> :) ;) :( :D

Finns även massor av annat, meeeen jag lägger inte upp fler direktlänkar, haha! ;) Gå in och kolla själva, lärde mig massor från den bloggen. *reklam-time* Så checka, checka!

Som ni ser är internet tillbaka, LYCKAAAAAAAA! NU ska jag fixa lite filmer, lyssna musik, vara social och ALLT SÅNT DÄR jag inte varit på typ två veckor. Mihihi saknad på hög nivå..?Puss och kram tills vi hörs igen! (lovar att uppdatera snart, ciao!)


Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0