Mitt internet är *poff*... borta!

Okej, såhär ligger det till... Det är INTE mitt fel att jag inte uppdaterat! Har inte haft något internet sen jag kom hem från Danmark, pappa hade dragit ut massa sladdar hemma innan vi gick och voila... det går inte att få igång internet! (fml) Hur mycket suger inte det då? Har känt mig helt jävla associal, dessutom har bloggen fått ligga här helt obemannad och uppdaterad..... Sorry, har bara lite abstinens eller något haha :( Så förlåt, men det är verkligen inte mitt fel! Internet funkar fortfarande inte, ska försöka få det fixat så fort som möjligt (fast det lär ju ta ett tag... fmlfmlfml) och ja, detta kan också leda till att jag inte kan starta den nya bloggen förrän kanske början av September.... Uhhhhhhhhhhh, får se!

Nu är jag i Småland hos några goa vänner till familjen, har varit här sedan onsdags. :) Har fått låna internet så jag kunde skriva detta och uppdatera mig lite, haha (inte för att det var min idé, de var snälla och slängde fram en liten dator :)) SÅ NU VET NI!! Vi hörs när vi hörs, ska försöka fixa det så snabbt som möjligt!

Tack för förståelse, haha... ;) puss 


Micheliina ♥ Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Skriv här nedan om du vill kommentera detta inlägg, men kom ihåg att varken spam eller onödiga kommentarer är det minsta okej! Förutom det så är alla åsikter välkomna! :)

Namn:
VIP?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0